De partner voor logistieke oplossingen voor uw bedrijf
Met  ruime kennis en ervaring op het gebied van snel-, pallet-, container en gevaarlijke stoffen transport.

Distributie

Dagdistributie
De dagdistributie van JeCeTe Logistics zorgt voor een snelle en gegarandeerde aflevering. Wij halen de goederen bij u op en leveren ze af op de door u opgegeven adressen. Ook hebben wij "Same Day" delivery. Dat kan een complete route zijn, welke wij 's morgens bij u laden en dezelfde dag nog uitleveren bij uw klanten of de dag ervoor ophalen en de volgende dag afleveren bij uw klanten. Voor alle soorten distributie beschikken wij over de juiste wagen. Tevens zijn alle vrachtwagens voorzien van hydrolyse pompwagen en laadklep.
Nachtdistributie
Wij kunnen voor u de nachtdistributie verzorgen naar uw klanten. Dit gaat exclusief voor uw bedrijf. De goederen kunnen 's avonds bij u worden opgehaald en aansluitend worden afgeleverd op route bij uw klanten. De uitlevering gebeurt 's nachts. 

Dit kan alleen als uw klanten een nachtsluis of magazijn hebben en onze chauffeurs in het bezit zijn van de sleutels of beveiligingscode van de losruimte. Zij lossen de goederen op de door u aangewezen plaatsen. Tevens kunnen zij de door uw klant aangegeven retourgoederen weer meenemen. 


Hierdoor hoeft het personeel van uw klant geen werkzaamheden te verrichten. Zij komen 's morgens op hun werk en alle bestelde goederen zijn afgeleverd. Er wordt in overleg met de klant een vervoersplan gemaakt om aan de vervoerswensen van zijn klanten te voldoen. Deze specifieke behoeften zullen het serviceniveau van u naar uw klanten verhogen. Al onze vrachtwagens beschikken over een hydrolyse pompwagen en laadklep.E-mailen
Bellen
Map
Info