De partner voor logistieke oplossingen voor uw bedrijf
Met  ruime kennis en ervaring op het gebied van snel-, pallet-, container en gevaarlijke stoffen transport.

Ons teamEen bedrijf wordt alleen een succes met een goed team. 

Ons team

John Timmermans

John Timmermans

Positie Directeur

Over Geen bedrijf bestaat zonder leidinggevende. John Timmermans is dan ook geen onbekende in de transportwereld. Met jarenlange ervaring begeleidt John zijn team als een echte teamplayer. Hij is meer dan alleen een baas voor zijn personeel. Door een sterke band met het personeel op te bouwen en te behouden is JeCeTe Logistics dankzij het gehele team een grote speler op het gebied van transport en logistiek.

Jeroen Snijders

Jeroen Snijders

Positie Transportmanager & Transportcoördinator

Over Transportmanager is Jeroen op het lijf geschreven. Communicatie tussen chauffeurs en het hoofdkantoor loopt flexibel dankzij Jeroen. Is er ergens een belemmering in de route gekomen door bijvoorbeeld wegwerkzaamheden, dan regelt Jeroen een andere route zodat uw vracht op tijd aankomt.

R.J. Moti (Paul)

R.J. Moti (Paul)

Positie Warehousemanager, Wagenparkbeheerder &Transportcoördinator

Over Als Warehousemanager is Paul onmisbaar op de werkvloer. Dankzij Paul loopt alles op rolletjes in het magazijn en wordt alles in de juiste banen begeleid. Paul checkt alle vrachtwagens na op mankementen of eventuele onderdelen die vervangen moeten worden zodat zowel chauffeur, als (vracht) auto, als uw vracht veilig en wel op de bestemming aankomen.

Het Team

Het Team

Team Het dag- en nachtteam is een mix van ervaren top chauffeurs. Een sterk team met een hoop ervaring. Zij staan zowel op de dag als in de nacht voor u klaar om uw transport van A naar Bestemming te brengen.

E-mailen
Bellen
Map
Info